Çocuklarımız, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Töreninde Coşkuyla Bir Araya Geldi

20.05.2023 106

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkulu bir törenle kutladı. Öğrenciler, Atatürk'ün önderliğinde gerçekleşen Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunu anma ve gençliğe olan vurgusunu dile getirmek adına düzenlenen törende bir araya geldi.

20-05-2023

Yukarı Aladağ İlkokulu'nda gerçekleşen anma töreni, öğrencilerin şiirler okumasıyla renklendi. Öğrenciler, duygu yüklü dizelerle Atatürk'ün mirasını ve gençlere olan güvenini ifade ettiler. Şiirlerde, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinde gençliğin rolü ve Atatürk'ün gençlere verdiği değer vurgulandı. Her bir şiir, izleyicilerde büyük bir duygu yoğunluğu yarattı.

20-05-202320-05-2023

Okul yöneticileri, törene katılan öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek, bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese duydukları minneti dile getirdi. Ayrıca, gençlerin milli ve manevi değerlere bağlılık duygusunu bu kadar yüksek bir seviyede yaşamalarının, gelecek adına umut verici olduğunu belirtti.

20-05-2023

Ayrıca okulumuzda bu anlamlı güne dikkat çekmek için öğretmenlerimiz tarafından pano hazırlandı.