Yukarı Aladağ İlkokulu Öğrencileri Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır!

Yukarı Aladağ İlkokulu öğrencileri için bir kez daha kapılarını açmaya hazırlanıyor. Yeni eğitim-öğretim yılı, 11.09.2023 tarihinde başlayacak ve okulumuz, öğrencilerimize daha büyük başarılar ve unutulmaz deneyimler sunmak için hazır.

Okulumuzun başarısının temelinde öğrenci-öğretmen işbirliği yatar. Öğrencilerimiz, sorular sormaktan ve düşüncelerini ifade etmekten çekinmedikleri bir ortamda öğrenecekler. Ayrıca, velilerimizin desteği ve katkıları da okulumuzun başarısını güçlendirecek önemli bir etkendir.

Unutulmaz anılar ve başarılarla dolu bir eğitim yılına adım atarken, tüm öğrencilere ve velilere bu heyecan dolu yolculukta başarılar dileriz. [Okul Adı], öğrencileri için bir aile gibi bir araya gelip büyüdüğümüz bir yerdir. Yeni eğitim yılında bu ailemizin bir parçası olmanın ne kadar özel olduğunu keşfedeceksiniz. Başarılarla dolu bir yıl dileriz!

13.09.2023 67